loading
Picior ikea 70 cm alb gri

Actualizat la 28/11/2021

Căutați picior ikea 70 cm alb gri pentru a cumpăra online și doriți săhăsiti cel mai bun raport calitate-preț. Acest proces poate fi uneori îngreunat de numărul mare de oferte disponibile pe internet. Poate că este prima dată când faceți cumpărături online sau poate că sunteți deja un utilizator avansat în ceea ce privește cumpărăturile online.

Top 10 picior 70 cm alb gri - Cele mai bune Oferte.

Tapet 3D Autoadeziv , design modern , rezistent la apa , usor de curatat , dimensiuni 70x70cm , model RS027 , alb Selling Depot ®

Covor de plus, TimeTrade, polar, 50x70, Poliester, gri deschis, 450g/m^2

Set protectie picior scaun, BOMSTOM, silicon, silentioasa, antiderapanta, diametrul de 3-4,5cm, 40 piese, Transparent

Picior metalic reglabil pentru mobilier, H=120 mm, Ø 42 mm, finisaj aluminiu

Tapet autoadeziv caramizi Gri , 70 x 77 cm, spuma moale 3D Kmt Style®

Picior metalic pentru mobilier H:100 mm, finisaj alb, profil patrat 40x40 mm cu masca

Tapet 3D Autoadeziv , design modern , dimensiuni 77x70cm , model diamante in relief , gri

Picior negru din metal pentru masa SPIDER, 140x70x72 cm

Tapet 3D Autocolant alb, design caramida, rezistent la apa, 70cm x 77cm x 6 mm, Urban Trends ®

Set 2 perne Hygiena Somnart, 50x70 cm, Antistatizanta, Hidrofilica, lavabile la 95°C

Set 2 perne Somnomed Somnart, 50x70 cm, Antimicrobiana si Antifungica, lavabile la 95°C

Set protectii din silicon pentru degete picior, anti bataturi

Tapet 3D Autoadeziv , design modern , rezistent la apa , usor de curatat , dimensiuni 70x70cm , model RS028 piatra , alb Selling Depot ®

Picior mobilier Mark.B7 AMIG 4, 3x15 cm Gri

Cu toate acestea, vă vom explica ce înseamnă cumpărăturile online, astfel încât să vă fie mai clar.

 1. Ce este comerțul electronic?

  Comerțul electronic reprezintă achiziționarea de produse și servicii prin intermediul internetului. Deși în unele cazuri termenul "comerț electronic" este folosit pentru a se referi la vânzarea de produse și servicii online, termenul de comerț electronic se referă la întregul proces de cumpărare online. 2. De ce să cumpărați online? Principalul motiv pentru care oamenii preferă să facă cumpărăturile picior ikea 70 cm alb gri online este acela că este o modalitate de a economisi timp. Procesul este mai rapid, mai eficient și mai simplu. În plus, în multe cazuri, cumpărăturile online sunt mai ieftine.

 2. Cum se face o achiziție online?

  Efectuarea unei achiziții online este foarte simplă. De îndată ce știți ce doriți să cumpărați și de unde doriți să cumpărați, trebuie să accesați site-ul de comerț electronic. După ce ați găsit picior 70 cm alb gri, va trebui să selectați modelul, culoarea sau mărimea și apoi să treceți la coșul de cumpărături.

 3. Ce este un cod de reducere?

  Un cod de reducere este un cod care vă permite să economisiți bani atunci când faceți cumpărături online. Aceste coduri pot fi găsite pe multe site-uri web, cum ar fi supermarketurile [xxc], și pot fi utilizate de oricine dorește să le folosească.

 4. Cum se utilizează un cod de reducere?

  Cel mai simplu mod de a utiliza un cod de reducere este să îl copiați și să îl lipiți în căsuța corespunzătoare de pe pagina de comerț electronic. Dacă nu sunteți sigur unde îl găsiți, citiți instrucțiunile de pe site.

 5. Cum ajung în coșul de cumpărături?

  Trecerea la coșul de cumpărături este un pas important în procesul de cumpărare online. Aici selectați cantitatea de picior 70 cm alb gri pe care doriți să o achiziționați și metoda de plată.

 6. Cum se alege cantitatea?

  Cantitatea pe care doriți să o cumpărați dintr-un produs depinde de nevoie. Dacă este un cadou, trebuie să alegeți cantitatea potrivită. Dacă este pentru dumneavoastră, ar trebui să vă gândiți la cât de mult veți avea nevoie de ea.

 7. Cum se alege metoda de plată?

  Alegerea metodei de plată depinde de confortul de care aveți nevoie. Dacă nu aveți un cont pe site, va trebui să vă creați unul. Dacă aveți deja una, trebuie doar să o selectați dintre cele disponibile. Sperăm că v-am clarificat îndoielile cu privire la procesul de achiziție online picior ikea 70 cm alb gri. Acum că știți întregul proces, puteți profita la maximum de fiecare moment și puteți obține cele mai bune oferte online.

Mai multe oferte din catalogul Ikea